-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol müsabakaları sona erdi. Şampiyonluk için mücadele eden takımlar arasında sıralama belirlendi. İşte dereceye giren takımlar:

1. sırayı Limit Anadolu Lisesi aldı.

2. sırada Spor Lisesi yer aldı.

3. sırayı Kamil Miras Anadolu Lisesi elde etti.

4. sırayı ise Kocatepe Anadolu Lisesi takımı aldı.


Ödül töreninde başarı elde eden takımlara ödülleri; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ve okul müdürleri tarafından verildi.


İl Müdürü Kasapoğlu yaptığı açıklamada, bu müsabakaların genç sporcular için büyük bir deneyim olduğunu ve katılımcı tüm takımların gösterdiği performansın takdir edilesi olduğunu belirtti. Ayrıca Kasapoğlu, bölge müsabakasında Afyonkarahisar'ı temsil edecek olan liseye başarılar diledi.


#OkulSporları #Basketbol #GençKızlar #Şampiyonluk #LimitAnadoluLisesi #SporLisesi #KamilMirasAnadoluLisesi #KocatepeAnadoluLisesi #Afyonkarahisar #GençlikveSpor #ÖdülTöreni #Başarı #Sporcular #Müsabaka #AfyonkarahisarGençlikveSporIlMüdürlüğü