-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Cemiyeti tarafından düzenlenen Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan Ödül Töreni'nde, Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş da ödüle layık görüldü. Törende, Cumhuriyetin yüzüncü yılı dolayısıyla "Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan" temasıyla gerçekleştirilen "Yılın En'leri" ödül törenine, siyaset, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Türkiye'nin dört bir yanından birçok kişiye ödül takdim edildi. Rektör Okumuş, ödülünü eski Maliye, Tarım ve Köy İşleri Bakanı İsmet Attila'dan aldı.

Rektör Okumuş, yapılan başarılı çalışmaların sonucunda Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ) önemli bir marka değeri haline geldiğini belirtti. 2018 yılından bu yana akademik anlamda ve sağlık hizmetleri alanında büyük atılımlar gerçekleştiren AFSÜ, önemli bir başarı elde etti. Rektör Okumuş, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da AFSÜ'nün yeni yatırımlarını ve diğer faaliyetlerini kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının ödüle layık görülmesinden büyük onur duyduğunu belirtti.

Tören sırasında, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul ve OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir'e de ödüller takdim edildi. Bu ödülleri de Rektör Okumuş verdi.

#AFSÜ #YüzüncüYılda100Başarılıİnsan #Afyonkarahisar #ödül #rektör #başarı #üniversite