-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, şehrin ana girişlerinden biri olan Afyon Yolu'ndaki alt yapı eksikliklerini gidermek için sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Bugün saat 16.00 itibariyle trafiğe tamamen açılan Afyon Yolu'nda, yol boyama çalışmaları yapılacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şehrin değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Koyuncu, "Asfalt seferberliğimiz hız kesmeden devam ediyor. Elhan Yolu, Mezar Caddesi, Ofis Önü Bolvadin Köprüsü Bağlantı Yolu ve en önemlisi Afyon Yolu'nu sıcak asfalt ile buluşturduk. İl Özel İdaresine teşekkür ediyor ve vatandaşlarımızı destekleri için minnettarım" dedi.

Afyon Yolu, yoğun bir şekilde kullanılan bir güzergah olduğu için yapılan değişiklikler vatandaşlar tarafından takdir edildi. Bu çalışmalarla birlikte ulaşım daha güvenli hale getirilecek ve yollar daha konforlu olacak.

#Emirdağ #yolçalışmaları #asfalt #ulaşım #alt yapı #güvenli ulaşım