-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ) düzenlenen bir söyleşide, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, öğrencilerin sorularını cevapladı. DPÜ'de "Öğrencilerimiz Soruyor, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Cevaplıyor" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşinin yapıldığı GSF Ahmet Yakupoğlu Salonu'na Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcıları Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman ile rektör danışmanları ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Bu dönemde öğrencilerimiz sorularını Sayın Valimize, rektörlerine yönelttiler. Bugün de belediye başkanımız öğrencilerimizin sorularını yanıtlayacak. Kendilerine davetimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kızıltoprak'ın ardından söz alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yaşamından hatıralar paylaşarak başladı ve öğrencilerin ulaşım, yerleşke içinde güvenlik, ring seferleri ve sosyal hizmetlerle ilgili sorularını yanıtladı.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Alim Işık'a günün anısına bir hediye takdim etti.