-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan bir olayda, sürücüsü tarafından kapatılmayan kamyonetin kasasının kapağı tramvay durağındaki bariyerlere çarptı. Bu durakta tramvay bekleyen vatandaşlar arasında büyük bir korku ve panik yaşandı. Kazada bir kadın hafif şekilde yaralanırken, bariyerlerde ciddi hasarlar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kamyonet sürücüsünün ismi belirlenemese de, Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde açık bir şekilde kasasıyla seyir halindeydi. Trafik yoğunluğu sebebiyle sürücü tramvay yolunu kullanmaya karar verdi. Ancak sürücünün kasayı kapatmayı unutması sonucu, kasaya açık olan kapağı tramvay durağındaki bariyerlere çarptı. Bu durum bariyerlerde büyük zarara yol açarken, açılır-kapanır kapı camları ise tamamen kırıldı. Patlayan camlar ve demir parçaları, o sırada çocuğuyla birlikte tramvayı bekleyen bir kadının ayağına isabet ederek hafif yaralanmasına sebep oldu. Yaralanmış kadın ve diğer yolcular büyük bir panik yaşadı. Kazanın ardından bir süre sonra olay yerine gelen tramvay, yoluna devam edebilmesi için beklemek zorunda kaldı. Vatman, aracın geçişini engelleyen bölümleri düzelttikten sonra yolcular, kırık bariyerlerden zorlukla tramvaya bindi.

#Eskişehir #kaza #tramvay #bariyer #yaralı