-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir etkinlikte önemli bir adım attı. Etkinlik Türk Tarihi Müzesi'nde gerçekleşti ve MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il ve ilçe yönetimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Milletvekili Mehmet Taytak etkinlikte yaptığı açıklamada, heykellerin Türk dünyasında önemli işler başarmış tarihi kişilikleri temsil ettiğini belirtti. Heykellerin incelenmesiyle birlikte Türk tarihindeki önemli dönemlere ve kişilere dair bilgilerin aktarıldığı ifade edildi.

MHP'nin Türk milletinin kültürel mirasına ve tarihine verdiği önem etkinlikte vurgulandı. Ayrıca, partinin Türk dünyasındaki etkisini ve birliğini pekiştirmek için atılan adımların altı çizildi.

Bu etkinlik aynı zamanda Türk tarihine ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin varoluş felsefesine dair bir vurgu yapmanın bir parçasıydı. MHP, Türk kültürü ve tarihine sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti ve benzer etkinliklerin daha sık düzenleneceği açıklandı.

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bu etkinlik, Türk tarihine duyarlılığın ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk milletinin değerlerine olan bağlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.


#MHP #TürkTarihi #KültürelMiras #MilliyetçiHareketPartisi