-

Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Osman Ziya BİLİM, genel sekreterimiz, ve Faik KARAKOÇ, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz, İdaremizin Performans programında yer alan Hocalar ilçesi Uluköy ile Sinanpaşa ilçesi Elvanpaşa köyleri arasındaki bağlantı yolu çalışmaları ve Hocalar İlçesi Çalca köyü yol genişletme ve sıcak asfalt alt yapı iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Genel Sekreterimiz Osman Ziya BİLİM ve İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Faik KARAKOÇ, İdaremiz Performans programı kapsamında Hocalar ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları denetlemek üzere sahaya çıktı. Öncelikli olarak, Hocalar ilçesi Uluköy ile Sinanpaşa ilçesi Elvanpaşa köyleri arasındaki bağlantı yolunun çalışmalarını incelediler. Ayrıca, Hocalar İlçesi Çalca köyü yolunun genişletme ve sıcak asfalt alt yapı iyileştirme çalışmalarını da yerinde gözlemlediler.


İdaremiz ekipleri, Hocalar ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalara büyük bir özveriyle devam etmektedir. Genel Sekreterimiz Osman Ziya BİLİM ve İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Faik KARAKOÇ, bu çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere teşekkür etti. İlerleyen süreçte kolaylıklar dileyerek, hizmet kalitesinin daha da artırılması için motivasyon sağlamışlardır.


#YolÇalışmaları #Hocalarİlçesi #SahadaYerindeİnceleme #Altyapıiyileştirme