-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü'nün Milli Takım Sporcusu Elif Gökçe Avcı, Dünya Kültür Mirası Koşusunun birincisi oldu. İnönü Belediyesi Spor Kulübü, Ulusal ve Yerel branşlardaki büyük başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ankara Polatlı İlçesinde düzenlenen Uluslararası Gordion Yarı Maratonu Dünya Kültür Mirası 10Km koşusunda, İnönü Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Elif Gökçe Avcı büyük bir başarı elde ederek birinci oldu.


İnönü Belediyesi Spor Kulübü, ulusal ve yerel branşlarda gösterdiği başarılı performanslarla adından sıkça söz ettiriyor. Elif Gökçe Avcı, Türkiye Oryantiring Takımı'nda milli forma giyerek ülkemizi uluslararası platformlarda temsil ediyor. İnönü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları yıllardır aldıkları sayısız kupa ve madalyalarla büyük bir başarı grafiği sergiliyor. Bu başarıların arkasında ise kulübün sağladığı destek ve imkanlar yer alıyor.


Elif Gökçe Avcı'nın birincilik elde ettiği Dünya Kültür Mirası Koşusunda 914 sporcu yarıştı. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Elif Gökçe Avcı'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Bozkurt, "Dünya Kültür Mirası Koşusunda birincilik elde eden Belediyemiz Kulübünün başarılı sporcusu Elif Gökçe Avcı'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" açıklamasında bulundu.


Elif Gökçe Avcı ise başarısında İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un katkı ve desteğinin büyük bir rol oynadığını belirterek teşekkürlerini iletti. Sporcu, desteklerin kendisine güç ve motivasyon verdiğini söyledi. Elif Gökçe Avcı, gelecek yarışlarda da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini vurguladı.


#Spor
#ElifGökçeAvcı
#İnönüBelediyesi
#Başarı
#SporcuTebrik
#DünyaKültürMirasiKosusu