-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir etkinlikte, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 100 karaçam fidanı dikimi gerçekleştirildi. Gazi Emet İlkokulu öğrencileri ve kurum amirleri de bu etkinliğe katılarak, geleceğe yeşil bir miras bırakmanın önemine vurgu yaptılar.


Emet Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, yeşil bir dünya ve yeşil bir Emet için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Doğayı sevmeyi ve korumayı öğrenen çocukların yetişmesine katkı sağlamak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini söylediler. Bugün ise öğrencilerle birlikte 100 karaçam fidanını toprakla buluşturarak, fidanlara ilk can sularını verdiklerini ifade ettiler.


Minik öğrenciler, fidan dikim etkinliğine katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Cumhuriyeti koruyup kollayacaklarını ve diktikleri fidanların da gelecek nesillere güzel bir şekilde taşınacağını söylediler. Bu etkinlik sayesinde çocuklar, doğayı sevme ve koruma bilinciyle büyüyebileceklerini ifade ettiler.