-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu, Sandıklı Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ilçedeki kütüphane hizmetlerini geliştirme ve kitap okuma kültürünü yaygınlaştırma çalışmalarını içeren işbirlikleri hakkında Beyoğlu'na bilgi verdi. İşbirliğiyle, insanların kültürel ihtiyaçlarının daha iyi karşılanması ve kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Ziyaret sırasında, Sandıklı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sanatsal etkinlikler, eğitim seminerleri ve kültürel etkinlikler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Beyoğlu ve Çöl, merkezin toplum için daha erişilebilir hale getirilmesi ve kültürel etkileşimi artırma konularında fikir alışverişinde bulundu.

Dr. Mustafa Çöl, Taner Beyoğlu'na Sandıklı'ya ziyareti için teşekkür ederek, Kültür Merkezi'nde yapılan çalışmalara verdikleri destekten memnuniyetini ifade etti. Bu desteklerin kültürel zenginliklerin artırılması ve eğitim alanında yeni fırsatlar yaratılması amacıyla olduğunu vurguladı.

#Kütüphane #Sandıklı #KültürMerkezi #Beyoğlu #Çöl