-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) tarafından, Türkiye'nin yerli ve milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde düzenlenen bir programla tanıtıldı. Program, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs imkanı sağlamayı ve aynı zamanda öğrencilerin gelişimlerine destek olmayı amaçlıyor.

Afyonkarahisar İl Sorumlusu Betül Can, program kapsamında 4 farklı burs programı olduğunu belirtti. Bu burs programları aracılığıyla öğrencilere burs yardımı sağlanmanın yanı sıra doğa kampları düzenlendiği, atölye imkanı ve seminerlerin sunulduğu ve kişisel gelişime destek verildiği ifade edildi. Ayrıca, eğitim desteği burs programında 3 bin 880 kişilik bir kontenjan olduğu bilgisi paylaşıldı.

Programın konuşmacılarından Betül Can, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın amacının, yetenekli gençlerin ve her yaş grubundan insanın teknolojinin gelişim süreçlerine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Aynı zamanda Türkiye'nin bağımsız bir devlet olarak dünya lideri olmasını hedeflediklerini belirten Can, vakıf olarak gerçekleştirdikleri ve hedefledikleri projeler hakkında da bilgi verdi.

Can, gençlere Türkiye Teknoloji Vakfı'na gönüllü olarak katılma fırsatı sundu. Gönüllülerin TEKNOFEST gibi etkinliklere katılabileceği ve proje üretmek isteyenlere maddi destek sağlandığı ifade edildi.

Program soru-cevap bölümüyle sona erdi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Türkiye'nin yerli ve milli teknolojilerinin geliştirilmesi için önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

#T3 #MilliTeknoloji #BursProgramı #TeknolojiGeliştirme #GençlerinGelişimi #EğitimDesteği