çiftin sahip olduğu servet ve yaşadıkları fiziksel değişimler sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çiftin mal varlığının 1,5 milyar TL'yi aştığı iddia edildi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Son günlerde gündemi meşgul edenDilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından 'Şulemsi' sosyal medya hesabı kendisi tarafından gizli hale getirdi , yeni bir gelişme yaşandı. , çiftin sahip olduğu servet ve yaşadıkları fiziksel değişimler sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çiftin mal varlığının 1,5 milyar TL'yi aştığı iddia edildi.

Bu iddialara ilişkin bir açıklama yapan ekonomist Özgür Demirtaş, çiftin vergi durumuna dikkat çekti. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, çiftin 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 işyeri ve 1 yata sahip olduğunu belirtti. Bu mal varlığının toplam değerinin 1 milyar 555 milyon TL olduğunu hesaplayan Demirtaş, "Eğer 1 milyar TL'den az vergi verdilerse yetkililer bir bakarsa iyi olur" dedi.

Demirtaş'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı kullanıcılar çiftin nasıl bu kadar servet edindiğini sordu. Bazıları ise vergi kaçırma suçlamasına katıldı. Çiftin avukatları ise Demirtaş'ın iddialarını yalanladı ve hukuki yollara başvuracaklarını duyurdu.