-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Valisi Musa Işın, il ve ilçe emniyet müdürlüklerinde görev yapan emniyet amirleri, şube müdürleri ve polis memurlarıyla bir araya geldi. Kütahya Polisevi'nde düzenlenen programda Vali Işın, emniyet teşkilatının çalışmalarını takdir etti ve uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Işın, Kütahya'nın huzur ve güven şehri olduğunu vurgulayarak, "İlimiz diğer illere göre daha huzurlu olsa da, herhangi bir olayın meydana gelme ihtimali her zaman vardır. Bu nedenle emniyet teşkilatımızın bugüne kadar gösterdiği gayreti artırarak devam ettirmesini istiyoruz" dedi.

Milletin can ve mal güvenliğinin en önemli mesele olduğunu belirten Vali Işın, Kütahya'nın her türlü kötü niyetli harekete izin vermeyeceğini söyledi. Hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini vurgulayan Vali Işın, "Kötü niyeti olan herhangi bir kişi veya grup Kütahya'da faaliyet gösteremeyecek" dedi.


#KütahyaValisi #EmniyetTeşkilatı #UyuşturucuylaMücadele #HuzurVeGüven #KütahyaPolisi #Güvenlik