-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

TEI, Türkiye'nin lider motor şirketi olarak bilinmekte ve sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitime büyük önem vermektedir. Okul öncesinden lisansüstü eğitime kadar birçok farklı seviyede sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak hayata geçirilen ve her yıl farklı okullarda gerçekleştirilen 'Zekâ Atölyesi Projesi' de bu projelerden biridir. Odunpazarı Sücaaddin Veli İlkokulu ve 30 Ağustos Ortaokulu'nda yeni bir 'Zekâ Atölyesi' açıldı. Törende Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, yöneticiler ve davetliler bir araya geldi.

Sinan Aydın, konuşmasında TEI'nin eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projelerinin önemini vurguladı ve şirketlerin eğitime verdiği desteklerin oldukça değerli olduğunu belirtti.

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit ise özellikle eğitim, çevre ve sağlık alanlarında birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle birçok projeyi hayata geçirdiklerini paylaştı. Ayrıca, açılışı yapılan projelerin şehir ve çocuklar için hayırlı olmasını diledi.

TEI'nin eğitim alanındaki sosyal sorumluluk çalışmaları ve Zekâ Atölyesi projeleri, Türkiye'nin lider motor şirketinin topluma olan katkısını göstermektedir. #TEI #sosyalsorumluluk #eğitim