-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup 5. hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, evinde ağırladığı İzmir ekibi Asarlık Gençlik Kulübü'ne 2-0 mağlup oldu. Maçın 90+3. dakikasında kazandığı penaltıyı değerlendiremeyen Bilecik ekibi, ligdeki ilk golüne de henüz ulaşabilmiş değil.

BAL 4. Grup 5. hafta maçında 1969 Bilecik Spor Kulübü, kendi sahasında Asarlık Gençlik Kulübü ile karşı karşıya geldi. Ancak maçta Bilecik ekibinin taraftar grubu olan Belekoma Tayfa ilgi göstermedi. İlk haftayı bay geçen Bilecik Spor Kulübü, bu maç öncesi oynadığı 3 maçtan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılmıştı. Bu 3 maçta rakip kalelere gol atamayan takım, kalesinde ise 8 gol görmüştü. Maçın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı. İkinci yarıda ise 49. dakikada gelişen bir Asarlık Gençlik Kulübü atağında Emre Aydın'ın golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti. Maçın 90+2. dakikasında ise Samed Özturan'ın golüyle skor 2-0 oldu. Buna rağmen Bilecik ekibinin nadir gelişen atağında yaşanan bir pozisyon sonrasında hakem penaltıya hükmetti. Ancak Emir Ersoy'un penaltısını Asarlık Gençlik Kulübü kalecisi kurtardı ve maç 2-0 konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonrası bazı taraftarların futbolculara ve teknik heyete tepki gösterdiği görüldü. Ayrıca, penaltıda takımın ilk golüne çok yaklaşan Emir Ersoy'un da büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi.

Maç sonunda 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün yardımcı antrenörü İrfal Dal ile yolların ayrıldığı açıklandı. İddialara göre, takımın bu hafta sonu Yıldızspor 45 müsabakasında alacağı kötü bir sonuç sonrasında ise antrenör Murat Yıldırım ile de yolların ayrılacağı konuşuluyor.

Maçı 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkan Yardımcıları Yüksel Gökçedağ ve Aydın Avcı, yöneticilerden Murat Gür, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve az sayıda taraftar izledi.