-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Valilik İl Planlama Uzmanı Resul Bakar, Avrupa Birliği Proje Uzmanı Ali Ertürk ve Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri Koordinatörü Bora Yiğit'i makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kooperatifi'nde gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın talimatları doğrultusunda hayata geçirilen çalışmalar nedeniyle Koyuncu'ya ödül verildi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür ederek, "Emirdağ Belediyesi olarak, 'güçlü kadın güçlü toplum' anlayışıyla, kadınları her alanda destekleyen çalışmalara imza atıyoruz. Emirdağ'da hayata geçirdiğimiz birçok projeden belki de en özel olanı, Valilik desteğiyle kurulan Kadın Kültür Evi ve Kooperatifimizdir. Burada kadınlarımızla birlikte güzel çalışmalar yaptık ve daha da güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.