-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Hüdai Kaplıcaları'nda hizmet veren Şelale Cafe'nin, sıcak ve soğuk içecekler ile leziz atıştırmalıklar sunan ferah bir mekan olduğunu duyurdu. Şelale Cafe dizayn, konum ve servis kalitesiyle öne çıkan bir mekan olup, SANBEL Şirketi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Yaz aylarında serinlemek için tercih edilen mekan, kış aylarında da hizmet vermeye devam etmektedir. Detaylı bilgi almak için 0 539 575 94 93 numaralı Whatsapp hattı üzerinden iletişime geçilebilir.


Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi'nin duyurusuna göre, Şelale Cafe Hüdai Kaplıcaları'nda hizmet vermektedir. Bu mekan, misafirlerine sıcak ve soğuk içecekler ile leziz atıştırmalıklar sunmaktadır. Ferah bir dizayna sahip olan mekan, SANBEL Şirketi tarafından işletilmektedir. Şelale Cafe, yaz ve kış aylarında faaliyet göstermektedir. İlgilenen kişiler, detaylı bilgi için 0 539 575 94 93 numaralı Whatsapp hattından Şelale Cafe'yle iletişime geçebilirler.


Şelale Cafe, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar ile çeşitli içecekler sunan bir mekan olarak Afyonkarahisar Sandıklı'da faaliyet göstermektedir. Bu güzel ve ferah mekan, Hüdai Kaplıcaları içerisinde bulunmaktadır. Şelale Cafe, SANBEL Şirketi tarafından işletilmekte ve yaz-kış hizmet vermektedir. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 539 575 94 93 numaralı Whatsapp hattını kullanabilirler.


Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi'nin duyurusuna göre, Şelale Cafe, Hüdai Kaplıcaları'nda hizmet vermektedir. Bu kafe, sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra leziz atıştırmalıklar sunmaktadır. Mekan, SANBEL Şirketi'nin bünyesinde faaliyet göstermektedir. Şelale Cafe, yaz ve kış aylarında açık olarak hizmet vermektedir. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 539 575 94 93 numaralı Whatsapp hattını kullanarak iletişime geçebilirler.


#Afyonkarahisar #Sandıklı #Haber #Cafe #ŞelaleCafe #Lezzet #Sıcakİçecekler #Atıştırmalıklar #SANBEL #SANBELŞirketi #HüdaiKaplıcaları #Whatsapp