-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

2023-2024 sezonunda Kadınlar 3. Ligi Play-In turunda şampiyon olan Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 2. Ligi'ne yükselmeye hak kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele edecek takımlar ve gruplar belirlendi. Kadınlar 2. Ligi, coğrafi konuma bağlı olarak 4 farklı grupta, her grup 8 takım olmak üzere toplam 32 takımla çift devre lig usulünde oynanacak. İlk hafta maçları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak ve normal sezonda gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar, play-off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. Gruplarını birinci tamamlayan takımların çeyrek final müsabakalarına çift maç eleme usulüyle çıkacağı, sonuncu sırayı alan 4 takımın ise Kadınlar 3. Ligi'ne düşeceği belirtildi.

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, A Grubu'nda yer alacak ve rakipleri Bakırköy Yenimahalle Spor Kulübü, Küçükçekmece Akdeniz Spor, Tuzla Sahil Spor, Pendik Güven Spor, Sancaktepe Belediye spor, Düzce Kadın Futbol Spor ve Çanakkale Dardanel Spor Kulübü olacak.