-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), öğrenci toplulukları arasında düzenlenen Jandarma Şehitlerine Vefa Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvada Kariyer ve Gelecek Topluluğu şampiyon olmayı başardı.

Turnuva, DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesindeki spor alanlarında Proje Eğitim ve Kültür Topluluğu tarafından düzenlendi. Analitik Düşünce, Asya-Pasifik, DUSCART, Engelsiz Hayat, Fotoğrafçılık ve Sinema, İnovasyon ve Liderlik, İnşaat, Kariyer ve Gelecek, Kimya Bilimi, Lösemili Çocuklara Fayda, Matematik, Bilim ve Eğitim, Proje Eğitim ve Kültür, Risk, Şehit Kütüphaneleri, Toplum Gönüllüleri ve Vücut Geliştirme olmak üzere 16 öğrenci topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı ve Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, DPÜ PEKT olarak böylesi anlamlı bir organizasyonu liderlik etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Ünal, "Topluluk olarak hassasiyetimiz yüksek ve kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Final maçı, FEF Voleybol Sahası'nda Analitik Düşünce ile Kariyer ve Gelecek topluluklarının karşılaşmasıyla gerçekleşti. Vali Vekili Fikret Zaman, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Rektör Vekili Prof. Dr. Özer Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler maçı izledi.

Maç öncesinde Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın gönderdiği mesaj okundu. Kızıltoprak, mesajında, "Üniversitemiz olarak Jandarma Şehitlerimizi anma adına gerçekleştirilen Jandarma Şehitleri Vefa Kupası turnuvasına katılan tüm toplulukları tebrik ediyor, böylesi anlamlı bir sebepten dolayı bir araya gelmelerini kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Kariyer ve Gelecek Topluluğu, final maçını 2-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından şampiyon takım, ödülünü protokol üyelerinden aldı.