-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerle bir araya gelerek, onlarla akşam yemeği yedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir de Vali Aygöl'e eşlik etti. Yemekten sonra Vali Aygöl, yurt konferans salonunda öğrencilerle buluşarak sorunlarını dinledi. Vali Aygöl, yeni eğitim ve öğretim yılı başladığında önceliklerinin tüm öğrencilerin kalacak yer sıkıntısı yaşamamasını sağlamak olduğunu belirtti. Vali Aygöl, bu amaçla tüm kurumların birlikte çalıştığını vurguladı.


Vali Aygöl, öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra "İnşallah önümüzdeki dönemde sizlerle üniversite ortamında ve farklı sosyal aktivitelerde daha fazla bir araya geleceğiz" dedi. Toplantının ardından Vali Aygöl, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra yurttan ayrıldı.