-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Beylikova'ya ziyarette bulunarak çeşitli incelemelerde bulundu. İlk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulunan Vali Aksoy, Kaymakam Kübra Eroğlu'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Özkan Alp'i ziyaret eden Vali Aksoy, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başkanı başarılarından dolayı tebrik etti.

Vali Aksoy, ayrıca Şehit Tekin Özel'in ailesini de ziyaret etti. Şehit'in baba ocağına giden Vali Aksoy, Şehit Tekin Özel'in babası Cemalettin Özel ile bir süre sohbet etti ve sağlıklı ömürler diledi.

Son olarak Vali Aksoy, Beylikova Belediyesi Millet Bahçeleri Sosyal Tesislerini ziyaret etti. Burada, Beylikova Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bir resim sergisini gezen Vali Aksoy, öğrencilerle de sohbet etti. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen sergiyi değerlendiren Vali Aksoy, öğrencilere teşekkür etti.