-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

Eskişehir'de, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik abluka ve saldırılarına karşı vatandaşlar sosyal medya tagları ile tepkilerini göstermeye devam ediyor. Ayrıca, şehrin çeşitli noktalarına asılan afişler ve sprey boya ile yazılan mesajlarla da duruma dikkat çekiliyor.


İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarından 1 ay geçmesine rağmen, Gazze Şeridi'nde yaşayan binlerce Filistinlinin temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmakta güçlük çektiği ve 10 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Eskişehir'deki vatandaşlar da bu duruma sessiz kalmayarak Filistin halkına destek çağrısı yapıyor.


Eskişehirliler, İsrail ve İsrail'e destek veren ülkeleri kınayarak yapılan saldırılara karşı tepkilerini göstermek için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Son olarak, kentte bulunan çeşitli bölgelere asılan afişlerde 'Özgür Filistin' ifadelerine yer verilirken, sprey boya ile duvarlara 'Katil İsrail' yazılarak İsrail'e tepki gösteriliyor. Vatandaşlar, bu şekilde duruma dikkat çekmeyi ve İsrail'in politikalarını kınamayı amaçlıyor.


#Eskişehir #Filistin #İsrail #Abluka #Saldırı #Tepki #ÖzgürFilistin #Katilİsrail