-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, müftülük tarafından kadınlara yönelik özel programlar düzenlenecek. Bu programlar, manevi destek ve rehberlik hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Gediz Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek olan programlarda, kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlı hanımlar için Kur'an-ı Kerim ve dini sohbetler eşliğinde destek sağlanacak.

Programlar çerçevesinde her pazartesi günü saat 13.45'te Murat Fakih Camiinde, hafız kız öğrenciler tarafından sohbet ve mukabele programı düzenlenecek. Ayrıca Serdar Cami Ömer Faruk Bilgili Diyanet Gençlik Merkezi'nde saat 20.00'de çalışan kadınlar için Uzman Vaiz Hülya Budak tarafından Tefsir Dersi verilecek. Her Salı günü saat 13.45'te Fetih Camiinde ise Vaiz Hülya Budak tarafından kadınlara ve genç kızlara yönelik sohbet programı düzenlenecektir. Çarşamba günleri ise Serdar Camiinde saat 13.45'te kadınlar ve genç kızlar için sohbet programı gerçekleştirilecektir.

İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, programlar hakkında konuşarak, "Bu programlar çalışan kadınlarımız ve genç kızlarımız için büyük fayda sağlayacak. Havva Ana Kız Kur'an Kursumuzda eğitim alan kız hafızlık öğrencilerimiz tarafından mukabeleler okunacak. Uzman Kadın Vaizimiz Hülya Budak farklı camilerde sohbet ve tefsir programları düzenleyecek. Gediz halkımızın bu programlardan büyük ölçüde faydalanacağına inanıyorum" şeklinde ifade etti.