-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki bir oto tamircisi, kış mevsimi öncesi araçların kışlık bakımlarının yapılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bayram Akyün, özellikle araçlara antifriz konulmasının önemine dikkat çekerek, bakımların ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.


Gediz Oto Sanayi'nde kış hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar, araçlarının bakımlarını yaptırmak için sanayiye akın ederken, oto tamircileri de kış bakımlarının önemini vurgulayarak sıvı bakımlarının ihmal edilmemesi konusunda uyarıda bulunuyorlar.


Bakımların yapılmaması durumunda araçlarda yüksek miktarda masraf çıkarabileceğine dikkat çeken oto tamircileri, bu nedenle düzenli bakımların yapılması gerektiğini belirtiyorlar.


Gediz Oto Sanayi'de motor tamircisi olarak faaliyet gösteren Bayram Akyün, "Özellikle Aralık ayında antifriz bakımı ve sıvı bakımlarının yapılması gerektiğini tavsiye ediyoruz. Müşterilerimize antifrizin önemini anlatıyoruz. Antifriz olmayan araçlarda kışın donma riski ortaya çıkıyor ve korozyon oluşabiliyor. Bu durum daha büyük masraflara yol açabiliyor. Araçlarımızda daha fazla zarar oluşmaması için düzenli bakımların yapılmasını müşterilerimize öneriyoruz" dedi.


Müşterilerine öncelikle daha düşük maliyetle bakım yaptırmalarını ve belirli kilometrelerde zamanında bakımların yapılmasını önerdiklerini dile getiren Akyün, "Aralık ayına yaklaşırken işlerimiz özellikle antifriz korumasıyla devam ediyor. Antifrizin yanı sıra bütün sıvı bakımları, yağ bakımı, fren ve hidrolik bakımlarının da yapılması gerekiyor. Aracınızın rutin bakımının zamanında yapılması, güvenli ve huzurlu bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.


#Kütahya #Gediz #oto #tamirci #kışbakımı #araçbakımı #antifriz