-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'ın Fatih Mahallesinde ikamet eden Başkan Orhan Karasoy'un gelini için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve bir heyet de yer aldı. Özkaya, ziyaret sırasında geçmişlere rahmet dilemek ve mekanlarının cennet olmasını temenni etmek amacıyla burada bulundu.




Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, geçtiğimiz günlerde vefat eden Afyonkarahisar'ın Fatih Mahallesi Başkanı Orhan Karasoy'un gelini için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Afyonkarahisar İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve beraberindeki heyet de hazır bulundu. Özkaya, ziyaret sırasında geçmişlere rahmet dilemek ve onların ruhlarının cennet olmasını temenni etmek için oradaydı.




Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'ın Fatih Mahallesi Başkanı Orhan Karasoy'un gelini için yapılan taziye ziyaretine katıldı. Ziyarette, İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve bir heyet de hazır bulundu. Özkaya, ziyaret sırasında geçmişlere rahmet diledi ve onların mekanlarının cennet olmasını temenni etti.




Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, taziye ziyaretinde bulunmak için Afyonkarahisar'ın Fatih Mahallesi Başkanı Orhan Karasoy'un gelini için ziyarette bulundu. Ziyarete, İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve beraberinde bir heyet de katıldı. Özkaya, ziyaret sırasında geçmişlerimize rahmet diledi ve onların mekanlarının cennet olmasını temenni etti.




Etiketler: #Afyonkarahisar #AliÖzkaya #taziyeziyareti #OrhanKarasoy #Başkan #AfyonkarahisarMilletvekili