-

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın yöneticileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla önemli bir mesaj yayınladı.
Oda Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde, Türk milletini aydınlatan önderlerini anma ve saygılarını sunma fırsatını değerlendirdi.

Başkan Serteser, Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olduğunu ve büyük bir lider olarak her zaman milletin gönlünde taht kurduğunu vurguladı.
Serteser, Atatürk'ün azim, inanç ve vizyonu sayesinde ülkenin bağımsızlığını kazandığını ve modern Türkiye'nin temellerini attığını hatırlattı.

Meclis Başkanı Çelikten ise Atatürk'ün sadece bir lider değil, aynı zamanda önemli bir öğretmen olduğunu belirtti.
Onun eğitimde ve bilimde önemli adımlar attığını, Türkiye'nin çağdaşlaşmasına katkı sağladığını ifade etti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, mesajlarının sonunda Atatürk'ün ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yolda yürümeye ve Türkiye'nin kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Atatürk'ün mirasını yaşatmak ve ileriye taşımak için gerekli çabayı göstereceklerini dile getirdi.