-

Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

# Haber

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünü anmak için bir tören düzenledi. Atatürk'ün ölümü, Türk Milleti için önemli bir anma ve başarı hikayeleriyle dolu bir dönemi temsil etmektedir.

Atatürk'ün liderliğinde gerçekleşen Kurtuluş Savaşı sonucunda elde edilen bağımsızlık, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ve ulusal dönüşüm sürecini işaret etmektedir. Atatürk'ün öngördüğü çağdaş, ilerici ve demokratik Türkiye'nin temelleri bu süreçte atılmıştır. Eğitim, kadın hakları, sanayileşme ve modernleşme gibi birçok alanda gerçekleşen inkılaplar, ülkede önemli değişimler ve gelişmeler yaşanmasını sağlamıştır.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Atatürk'ün fikir ve prensipleri doğrultusunda, kültürel mirasımızı koruma ve güçlendirme çalışmalarına devam etmektedir. Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözleriyle ifade ettiği gibi, milli değerlerimize sahip çıkmanın sorumluluğunu taşıyoruz.

Bu nedenle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle ve minnetle anıyoruz. Onun ilkelerini ve ideallerini sonsuza dek yaşatmak için çalışmalarımızı sürdüreceğimizden emin olabilirsiniz. Atatürk'ün bizlere hediye ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacak ve geliştireceğimize olan inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin kurucusuna olan vefa borcumuzu ödemek için, onun izinde yürümeye ve ülkemizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.

#socialmedia #Atatürk #tarih #Türkiye #kültür #turizm