-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıldığını belirtti. Yurdunuseven, Atatürk'ün ruhu şad olsun dileğinde bulundu.




Bugün Türkiye genelinde ve yurt dışında birçok etkinlikle anılan 10 Kasım, Türk milletinin büyük önderi Atatürk'ü yad ettiği özel bir gündür. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde onu saygı ve minnetle anmanın önemine vurgu yaptı. Yurdunuseven, Atatürk'ün ruhuna bir kez daha sahip çıkmanın ve onun fikirlerini yaşatmanın gerekliliğini belirtti.




Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur. Onun önderliğinde yapılan inkılaplar ve reformlar, Türkiye'nin modern ve ilerici bir ülke olmasının temelini atmıştır. Atatürk'ün, Türk milletine verdiği değer, onun için yapılan saygı duruşları ve anma etkinlikleriyle her yıl 10 Kasım'da bir kez daha vurgulanmaktadır.




İbrahim Yurdunuseven'in yapmış olduğu paylaşım, Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde yapılan anma etkinliklerine katılan herkesi temsil etmektedir. Türk milleti, Atatürk'ün düşüncelerini ve ilkelerini yaşatma konusunda kararlıdır ve onu her zaman minnet ve sevgiyle anmaktadır. Atatürk'ün ruhunun şad olması dileğiyle, Türkiye'nin büyüklüğünü ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurgulayan bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır.




#10Kasım etiketi, Atatürk'ün vefatının yıldönümünde yapılan paylaşımların bir arada bulunmasını sağlamaktadır. Bu etiket sayesinde insanlar, Atatürk'ün anma etkinliklerine rahatlıkla ulaşabilir ve paylaşım yapabilirler. Ayrıca #Atatürk ve #GaziMustafaKemalAtatürk gibi etiketler de kullanılarak paylaşımların daha fazla kişiye ulaşması sağlanabilir. Türk milleti, Atatürk'ü her zaman anacak ve onun fikirlerini yaşatacaktır.