-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bir tören düzenledi. Tören, Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan Atatürk anıtının önünde gerçekleştirildi. Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, törende çelenk sunumu yaparak Atatürk'ü anma geleneğini sürdürdü.

Tören, bir dakikalık saygı duruşu ile başladı ve ardından İstiklal Marşı okundu. Törene ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Bu anlamlı etkinlikle 10 Kasım'ın önemi vurgulandı ve Türk milletinin büyük önderine olan minnet ve sevgi bir kez daha ifade edildi.

---

#Afyonkarahisar #Sandıklı #10Kasım #Atatürk #AnmaGünü #ÇelenkSunumu #SaygıDuruşu #İstiklalMarşı #Tören

---

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir tören düzenledi. Törende, Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenkler sunuldu. Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Törende, Atatürk'ün anısını yaşatmak için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Törene ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler de katıldı. Bu anlamlı törenle 10 Kasım, Atatürk'ün ölüm yıldönümü olarak anıldı ve Türk milletinin büyük önderine olan minnet ve sevgi bir kez daha ifade edildi.

---

#Afyonkarahisar #Sandıklı #10Kasım #Atatürk #AnmaGünü #ÇelenkSunumu #SaygıDuruşu #İstiklalMarşı #Tören