-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da yaşayan 96 yaşındaki Keziban Akçalı, neredeyse 1 asırdır aynı heyecan ile ilkokulda ezberlediği 'Atatürk' şiirini okumaya devam ediyor. Sülümenli beldesinde yaşayan 7 çocuk ve yaklaşık 100 torun sahibi Akçalı, her yıl 10 Kasım ve milli bayramlarda ilkokula giderken öğrendiği Atatürk şiirini okuyor. Bu yıl, Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde ise kameralar karşısında şiiri okudu.

96 yaşındaki Akçalı, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ile yaptığı açıklamada, "O zamanlar okula giderken ağabeyim beni çalıştırdı ve şiiri ezberledim. Şiiri ezberleyemeyen çocuklar okuyamadı. Çocukluk heyecanı ile okuduğum şiir, yaşlanana kadar benimle birlikte devam etti" dedi.

Akçalı, sözlerinin ardından Atatürk şiirini kameralar karşısında okuduğunda, yıllar boyunca hiç azalmayan bir heyecan yaşandığı gözlemlendi.

#Afyonkarahisar #Atatürk #şair #tarih #heyecan #ulusalbayram #96yaşındakişair #eskiyenköyler #köyünüünutturanlar #Anıtkabir #Türkiye