-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Sinanpaşa İlkokulu tarafından düzenlenen 27 Ağustos'taki 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Programın ilk bölümünde İlçe Kaymakamı Sayın Yaşar ARTAR ve Belediye Başkanı Erdal KARAMAN tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından saat 09:05'te 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak çelenk sunma programı sona erdi.

İlçe Kaymakamı Sayın Yaşar ARTAR, Belediye Başkanı Erdal KARAMAN, Cumhuriyet Savcısı Fatma Nur KATRAN ve ilçe protokolünün katıldığı anma programı, çeşitli etkinliklere sahne oldu. Programın devamında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Ayrıca Atatürk'ün hayatını anlatan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından okunan şiirler, bir oratoryo gösterisi ve Atatürk'ün sevdiği Türküler'in söylenmesiyle program ilerledi. Son olarak, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilerek program sona erdi.

#Ataturk #AnmaProgramı #Sinanpaşaİlkokulu #ÇelenkSunma #İstiklalMarşı #Türküler #Şiir