-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Milli Mücadelemizin başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümü anma töreni Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törene Kaymakamımız Osman Bilici ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'nun Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlandı. Ardından, saat 09.05'te çalınan sirenlerle birlikte iki dakikalık saygı duruşuna geçildi ve İstiklal Marşı okundu. Bu esnada bayraklar yarıya indirildi.

Çelenk sunma töreninin hemen ardından, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonu'nda düzenlenen Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk'ü Anma Günü Programına katıldı. Program, iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve günün anlam ve önemine dair konuşmalara yer verildi. Sonrasında, öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu video ve oratoryo gösterisi sergilendi. Program, özel olarak hazırlanan fotoğraf sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Programın ardından Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcımız Süleyman Kaan Yılmaz, kurum amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve birçok vatandaşımız 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Çelenk Sunma Törenine katıldılar.

85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. #10Kasım #AtatürkÜzgünüz #MustafaKemalAtatürk