-

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Vefa Günleri" kapsamındaki "Gazze Biziz Biz Gazzeyiz" adlı söyleşi büyük ilgi gördü. Program, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi ve Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Hizmet Müdürleri, Yurt Müdürleri ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Müdürü Kasapoğlu açılış konuşmasında, gençlerin ümmet şuuruyla hareket etmenin önemine ve Filistin ile kader ortaklığına değindi. Kasapoğlu, "Biz insanlığın son noktasındayız. Her bir bebek, çocuk, yaşlı ve kadının acı çekmesinden insanlık suçludur. Bu hain zulme bir an önce son verilmeli ve batı dünyası buna sessiz kalmamalı. Kudüs'ün Filistin'e ait olduğunu, Mescid-i Aksa'nın Müslümanlara ait olduğunu hain İsrail'e kabul ettirmeliyiz. Filistinli kardeşlerimizin yanında her zaman olacağız ve Allah'ın izniyle bu zulme son vereceğiz" şeklinde konuştu.

Programda ayrıca Akademisten Mücahit Gültekin, Hafız Ahmet Yüksel ve Müezzin Necmettin Ötün tarafından gerçekleştirilen duaz, naat ve kasideler izleyenleri etkiledi. Program, İmam Hatip Ahmet Sevim'in yaptığı dua ile sona erdi.

Duanın ardından sahneye çıkan Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, hain İsrail'in Filistin halkını hedef aldığını ve Gazze'yi vurarak birçok insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olduğunu ifade etti. Özdemir, batılı ülkelerin maalesef bu zulmü seyretmeye devam ettiğini belirterek, tüm dünyayı, Türkiye gibi sağlam durmaya çağırdı ve şehitlere rahmet diledi.


#Afyonkarahisar #Gazze #Filistin #İsrail