-

Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85'inci yılı, Özel Ümit Hastaneleri'nde düzenlenen bir törenle anıldı. Özel Ümit Hastanesi Batıkent, Vişnelik Hastanesi ve Ümit Tıp Merkezi'nin önünde saat 9'u 5 geçe saygı duruşunda bulunuldu ve ardından tüm çalışanlar İstiklal Marşı'nı okudu. Törende konuşma yapan Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Züberi, sağlıkçılar olarak Atatürk'ün çizgisinden sapmadan, azimlerini ve meslek aşklarını hiçbir zaman kaybetmeden, sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sürdürerek Cumhuriyetin koruyucuları olacaklarını söyledi.

Başhekim Dr. Züberi, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Büyük Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılındayız. 10 Kasımlar, Atatürk'ün hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıklarını ve kazandırmak istediklerini doğru anlamak bakımından büyük öneme sahiptir. Atamızın bize ve ülkemize kazandırdıklarının mutluluğuyla yeni bir 10 Kasım'ı yaşıyoruz. Yüce Atatürk'ün ölümünün 85. yıldönümünde, her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da sevgi ve saygıyla anıyoruz. Aziz ruhun şad olsun."

Özel Ümit Vişnelik Hastanesi'ndeki anma töreninde konuşan Kulak Burun Boğaz Doktoru Cüneyt Kemal Aksay ise şu sözleri dile getirdi: "Atatürk'ün vefatının 85'inci yılındayız, ancak büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi 'Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.' Atatürk'ün en büyük mirası Cumhuriyet'e sahip çıkarak, onun aziz hatırasını anarken Cumhuriyet'in getirdiği demokrasinin, haklarının bilincinde olarak ona saygılarımızı sunuyoruz. Atatürk'ün fikirleri, liderliği ve öncü misyonu ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaran yolda bize ışık tutmuştur. Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz, biz ve bizden sonra gelecek nesiller ümit ediyorum ve inanıyorum ki Atatürk'ü saygı ve minnetle anmaya devam edecekler."