-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Spor Kulübü antrenörü, gece yarısı kulüp binasına giden ve kendisini darp eden kulüp yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunarak dava açtı. Bu olay, takımın kötü performansından dolayı gerilim yaşanması üzerine gerçekleşti.

BAL temsilcisi olan 1969 Bilecik Spor Kulübü, 4. Grupta yer alıyor ve 5. haftanın sonunda sadece 1 puanla son sırada yer aldı. Takımın yardımcı antrenörü bu hafta sonu gönderildi ve yöneticiler, baş antrenör Murat Yıldırım'ın da gönderilmesini talep ettiler. Ancak kulüp başkanı olan Mehmet Ergün, bu talebi değerlendirmek için Pazartesi günü yapılacak toplantıda görüşüleceğini belirtti. Yöneticiler ise artık sabırlarının kalmadığını ifade etmelerine rağmen, başkan tarafından reddedildi.

Bilecik Spor Kulübü yöneticisi Ertan C., başka bir yönetici ve yedek yöneticilerden birincilikte olan damadı Gökalp A., gece geç saatlerde kulüp binasına gitti. Ertan C. ile antrenör Murat Yıldırım arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre Ertan C. ve damadı, antrenör Murat Yıldırım'ı darp etti ve kapı camlarını kırdı. Polis eşliğinde kulüp binasından alınan Murat Yıldırım, önce Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada darp raporu alan antrenör, Ertuğrulgazi Polis Karakolu'nda Ertan C. ve Gökalp A. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diğer taraftan antrenör Murat Yıldırım, kendisine telefonla ulaşan bir İHA muhabiri tarafından yaşananların doğru olduğunu teyit etti. Yıldırım, "Dün gece üzücü bir olay yaşandı. 2 yönetici ve yedeklerde bulunan bir yönetici gece kulüp binasına geldi. Beni darp ederek kapının camını kırdılar. Ben de bir şeye karışmayan bir yönetici olan Ertan C. ve sonradan öğrendiğim damadı Gökalp A. hakkında suç duyurusunda bulundum. Ardından Kulüp Başkanı Mehmet Ergün arayarak, helallik istedim ve takımdan ayrılacağım" şeklinde konuştu.