-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümünü anmak için bir program düzenledi. İhsaniye Kaymakamı İsmail BİLDİRİCİ, İhsaniye Belediye Başkanı TÜRKMEN ve ilçe protokolü, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başlayan programa katıldılar.

Tören saat 09.05'te İhsaniye genelinde çalınan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşuyla devam etti. Ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte program, İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde devam etti.

Programda, Atatürk'ün hayatı, devrimleri ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler ve anılar da programa renk kattı. Ayrıca, Atatürk'ün fotoğraf sergisi ve belgesellerin izlenebileceği bir bölüm de vardı.

İhsaniye halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen anma programı, Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli hatırasını yaşatma ve genç nesillere aktarma amacını taşıyor.

#Atatürk #AnmaProgramı #İhsaniye #Afyonkarahisar #Türkiye