-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar merkezli şirket Marble Systems Tureks Turunç Madencilik, 'MARBL' koduyla Borsa İstanbul'da işlem gören ilk şirketlerden biri oldu. Bu önemli başarı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda sergilenmek üzere bir hatıra olarak sunulacak. Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Cavit Turunç ve Genel Müdür İsmail Aydemir, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'i ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Turunç ve Aydemir, şirketin halka arz süreci hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Marble Systems Tureks Turunç Madencilik'in Borsa İstanbul'da işlem gören ilk şirketlerden biri olmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Serteser, şirketin başarısını kutladı ve Osman Cavit Turunç'un Borsa İstanbul tarafından kendilerine hediye edilen 'Borsa İstanbul Halka Arz Gong Töreni Hatırası'nı odalarına hediye etmesinden dolayı teşekkür etti.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de Marble Systems Tureks Turunç Madencilik ile gurur duyduklarını ifade etti. Çelikten, Afyonkarahisar merkezli şirketlerin Borsa İstanbul'da temsil edilen sayısının artmasını dilediğini belirtti ve şirketi tebrik etti.

Bu ziyaretin sonunda, Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Cavit Turunç, ATSO'ya odalarında sergilenmek üzere "Borsa İstanbul Halka Arz Gong Töreni Hatırası"nı takdim etti.