-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bilecik'te 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenlendi. Bu programların arasında en anlamlısı ise çocuklar ve vatandaşların Atatürk için duygu ve düşüncelerini yazması oldu.

Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Parkı üzerinde 'Atatürk fotoğrafları' konulu bir sergi düzenlendi. Sergiye Başkan Melek Mızrak Subaşı, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri de katıldı. Sergiyi gezen katılımcılar, fotoğraflar hakkında bilgi aldılar. Ayrıca halka helva ikramı yapıldı.

Programın devamında katılımcılara siyah bir tabla sunuldu ve bu tabloya çocuklar ve vatandaşlar, Atatürk için duygu ve düşüncelerini yazma fırsatı buldular. Çocuklar, Atatürk'ü özlem ve saygıyla andıklarını belirtirken, onun gösterdiği yolda yürümeye devam edeceklerini dile getirdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma gününde Bilecik'te gerçekleştirilen bu etkinlikler, Atatürk'ün değerini vurgulamak ve ona olan sevgiyi ifade etmek adına önemli bir adım oldu. Bu programlar, çocukların ve vatandaşların Atatürk'e olan minnettarlıklarını dile getirmelerine ve onun mirasını gelecek kuşaklara taşımalarına vesile oldu.

#Atatürk #Bilecik #AnmaGünü #Etkinlik #Çocuklar #Vatandaşlar