-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Mardin Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün görevi esnasında şehit edilmesinin ardından bir açıklama yaptı. Arslan, Safitürk'ü masumane bir şekilde şehit edildiği için rahmet ve minnetle anarken, terörle mücadelenin asla sona ermeyeceğini vurguladı. Terörle mücadelenin ebediyete kadar süreceğini söyleyen Arslan, ülkenin birlik ve beraberlik içinde bu mücadeleyi sürdüreceğini belirtti. Bu tür saldırılara asla boyun eğmeyeceklerini ifade eden Arslan, şehitlerimize olan borcunun da karşılanacağını söyledi.

Hasan Arslan'ın bu açıklaması, terörle mücadelenin önemini bir kez daha hatırlattı. Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, görevini yaparken şehit edilen bir asker gibi vatanı için canını veren bir kahramandı. Türkiye'nin terörle mücadelesi ebediyete kadar sürecek olsa da, bu tür saldırılar karşısında milletimizin birlik ve beraberlik içinde duracağına olan inancımız tamdır. Şehitlerimizin hatıralarını daima yaşatacak ve onların mücadelesiyle güçleneceğiz.

Bu tür terör saldırıları, ülkemizin istikrarını hedef alan birer provokasyondur. Şehit Kaymakam Safitürk gibi kahramanlarımızın can vermesiyle bile terör örgütleri amacına ulaşamayacaktır. Terörle mücadelede kararlılıkla ilerleyen Türkiye, terörle mücadelesine ebediyete kadar devam edecektir. Birlik ve beraberlik içinde, teröre karşı topyekün bir mücadele yürüteceğiz.

Son olarak, şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu acı günlerde bir kez daha birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini bir kez daha anlıyoruz. Şehitlerimizin hatırasını daima yaşatmak için teröre karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Teröre karşı verilen bu mücadelede, her zaman yanımızda olan vatansever milletimize minnettarız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

#TerörleMücadele #ŞehitKaymakamSafitürk #BirlikveBeraberlik #TürkiyeMilletvekili #HasanArslan #MardinDerik