-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı. Başkan Sarı, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. İlçe Kaymakamlığı çelenginin ardından belediye çelengini Atatürk Anıtı'na bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen programda konuşmalar ve gösteriler yer aldı. Başkan Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve öğretmen Adnan Demiral tarafından yapılan konuşmaları dinledi. Programda, Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği şarkı performansları, şiirler ve oratoryo gösterisi gerçekleştirildi.

Programın sonunda, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödülleri, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Cumhuriyet Başsavcı vekili Şeyma Duman tarafından verildi. Başkan Sarı, Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygıyla anmanın önemine vurgu yaparak, toplumun Atatürk'ün fikirlerine ve ilkelerine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

#DinarBelediyeBaşkanı #Atatürk #85yıldönümü