-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğretim görevlisi Öğr. Gör. Bülent Buldu tarafından Temel Yangın Güvenliği Semineri düzenlendi. Seminer, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeter Akkaya, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Danış, Meslek Yüksekokulu Sekreteri Arif Köylü, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde, Meslek Yüksekokulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisi'nde teorik eğitim verildi. Yangın söndürme tüplerinin özellikleri ve kullanımı, yangınlara müdahale konularında teorik bilgiler aktarıldı. Teorik eğitimin ardından, Meslek Yüksekokulu bahçesinde kontrollü bir şekilde yakılan ateşe müdahale gösterisi yapıldı ve yangın söndürme tüpleriyle pratik uygulamalar gerçekleştirildi. Eğitim sonrasında, semineri düzenleyen Öğr. Gör. Bülent Buldu'ya Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Bu seminer, öğrencilere yangın güvenliği konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır. Akademik ve idari personel ile öğrenciler, yangın söndürme tüplerini etkin bir şekilde kullanmayı öğrenerek, olası yangın durumlarına karşı hazırlıklı olacaklar. Meslek Yüksekokulu, güvenliği ve öğrencilerin bilinçlenmesini önemseyen bir eğitim kurumu olarak bu tür seminerleri düzenlemeye devam edecek.

#DPÜ #Kütahya #SivilSavunma #YangınGüvenliği #Seminer #Eğitim #MeslekYüksekokulu