-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Sinanpaşa Belediyesi, "Milli Ağaçlandırma Haftası" nedeniyle fidan dikme etkinliği düzenledi. İlçe Kaymakamı Yaşar Artar, Cumhuriyet Savcısı Fatma Nur Katran, kamu kurum ve kuruluşu yetkilileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çok sayıda fidan dikildi.

Belediye Başkanı Erdal Karaman, etkinliğin çevre ve doğa bilincini aşılama açısından çocuklar ve gençler için önemli olduğunu vurguladı. Karaman, katılımcı çocukların belki de ilk defa toprağa fidan diktiğini ve bu bilinci yaşamları boyunca taşıyarak doğanın en yakın dostu olacaklarını ifade etti.

Etkinlik, toplumun ağaçlandırmaya duyarlılığını artırmayı amaçlayan bir amaç doğrultusunda düzenlenmişti. Sinanpaşa Kaymakamlığı, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

#MilliAğaçlandırmaGünü #11KasımMilliAğaçlandırmaGünü #GeleceğeNefesDünyayaNefes #TarımveOrmanBakanlığı #AfyonkarahisarValiliği #SinanpaşaKaymakamlığı #SinanpaşaBelediyesi #Sinanpaşa