-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi, "Bilecikliler Buluşması" programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Program, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Vali Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, kurum ve daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve çok sayıda davetli programda yer aldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'in güzelliklerini, tarihini ve birliğini kutlamak amacıyla Cumhuriyet'in 100. yılında Bilecikliler Buluşması'nın düzenlendiğini belirtti. Subaşı, Bilecik'in sadece bir coğrafi şehir olmadığını, aynı zamanda birbirine bağlı ve bir arada yaşama kültürünün güzel bir örneği olduğunu ifade etti. Programda bir araya gelenlerin, Cumhuriyet'in değerlerini yaşatmayı ve daha aydınlık bir geleceğe ulaşmayı hedeflediğini dile getiren Subaşı, Birlik ve beraberlik duygusunu canlı tutarak gelecek nesillere daha iyi bir Bilecik bırakma sözü verdiklerini vurguladı.

Vali Şefik Aygöl ise 2 buçuk aylık hizmet döneminde Bilecik'in güzellikleri ve değerleriyle tanıştığını belirterek, bu değerlerin keşfedilmesi ve zenginliklerin ortaya çıkarılması için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Programda, çömlek ustaları Osman Kaya ve Salim Yaşar tarafından yapılan çömlekler sergilendi. Bilecik Kadın Kooperatifleri ve Üretici Kadınlar Pazarı'ndaki ürünler de programa katılanların beğenisine sunuldu. Ayrıca, Sevil Tuzak tarafından halı dokuma çalışması sergilendi ve ipekböcekçiliği sergisi ile Arıcılar Birliği'nin stantları da ziyaretçilerle buluştu.