-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir ve çevresindeki bölgede hava sıcaklığında 3 ila 5 derece bir azalma beklenmektedir. Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı hava tahmin raporu, Eskişehir ve çevresinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklendiğini göstermektedir. Bursa ilinin güney ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde, diğer bölgelerde ise akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlar ve yer yer gök gürültülü sağanaklar beklenmektedir. Sabah saatlerinde Kütahya'nın batı kesimleri ile Bilecik'te yerel olarak kuvvetli yağışlar olması öngörülmektedir. Bölgede hava sıcaklığının 3 ila 5 derece azalacağı ve rüzgarın yer yer kuvvetli, akşam saatlerinde ise değişik yönlere orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

Eskişehir'de en düşük hava sıcaklığının 16 derece olması beklenen ilçeler İnönü ve 17 derece ile Mihalıççık ve Han'dır. Bölgede hava sıcaklığı düşse de, bu ilçelerde daha düşük olacağı tahmin edilmektedir.