-

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar ilindeki TKDK Projesi, Salar Kasabası'ndaki Mehmet BAĞIR (MES Hayvancılık) işletmesine gerçekleştirilen bir ziyaret ev sahipliği yaptı. Ziyaret, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İşletme yetkilileri, ziyaretçilere işletmelerinin faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi verirken, öğrenciler aynı zamanda Doç. Dr. Serdar KOÇAK eşliğinde işletmedeki uygulamalı süt işleme süreçleriyle ilgili bilgilendirme alıyorlardı.

Ziyaret sırasında özellikle AB standartlarına uygun barınaklar, hayvan refahı gereklilikleri, robotik sağım sistemi, otomatik mama makinesi ve yem hazırlama mekanizasyonu gibi konularda gerçekleştirilen teknolojik yenilikler öğrencilerin dikkatini çekti. Bu etkileşimli ziyaret sayesinde TKDK'nin tarımsal projelere sağladığı desteklerin etkisi ve katma değeri gözler önüne serildi.

#tkdk #tkdkonline #afyon #destek #hibe #akü #veteriner #süt #simental