-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Sinanpaşa Belediyesi, "Milli Ağaçlandırma Haftası" etkinlikleri kapsamında fidan dikme etkinliği düzenledi. İlçede yer alan etkinliğe, İlçe Kaymakamı Yaşar ARTAR, Cumhuriyet Savcısı Fatma Nur KATRAN, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı. Etkinlikte yapılan açıklamada, çocuklara ve gençlere çevre ve doğa bilincini aşılamak adına bu tür faaliyetlerin son derece önemli olduğu vurgulandı. Katılan çocukların belki de ilk kez fidan dikimi deneyimi yaşadığına dikkat çekilirken, bu sayede doğaya karşı sorumluluk sahibi olacaklarının altı çizildi. Ayrıca, toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte yer alan herkese teşekkür edildi.

Bu anlamlı etkinliğin "Milli Ağaçlandırma Günü" için önemli bir adım olduğu vurgulanırken, organizasyona destek olan herkese teşekkür edildi. Haber, çevre bilincine dikkat çektiği için #MilliAğaçlandırmaGünü #11KasımMilliAğaçlandırmaGünü #GeleceğeNefesDünyayaNefes #TarımveOrmanBakanlığı #AfyonkarahisarValiliği #SinanpaşaKaymakamlığı #SinanpaşaBelediyesi etiketlerini taşıyor.