-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir, hızlı bir tempoyla sahalara iniyor. İlk durağı Pazaryeri ilçesi olan AK Parti teşkilatı, halkla buluşarak isteklerini dinliyor. Milletvekili Eldemir, halkın isteklerini tek tek sorarak onlara kulak veriyor. İl Başkanı Yıldırım ise Bilecik'in her köşesinde farklı bir samimiyetle karşılandıklarını belirtiyor. Gencinden yaşlısına herkesin hatırını sormak için çaba harcıyorlar.

Pazaryeri'nde halkın taleplerini dinlemekle kalmayan AK Parti teşkilatı, ardından Bozüyük'e geçiyor. Bozüyük'te de halk ve esnafla bir araya gelen İl Başkanı Yıldırım, her problemlerini dinliyor. Kendi niyetlerinin insanların dertlerine deva olmak olduğunun altını çizen Yıldırım, "İlçe ilçe gezerken bu memleketin insanları ile de bir araya geliyoruz. Herkesin derdine çözüm bulma amacındayız. Bize sıcak sohbetleri ve samimiyetleri ile misafirperverlik gösteren tüm hemşehrilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum" diyor.