-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

TFF 3. Lig'in 10. haftasında oynanan maçta Anadolu Üniversitesi, ev sahibi olarak Karşıyaka Spor Kulübü'nü 3-2 mağlup etti. Maçta görev yapan hakemler ise Serkan Gürbüz, Nesim Karenfil ve Rıdvan Çevik oldu.

Anadolu Üniversitesi takımı, maça Şener Özcan, Rıdvan Coşkun, Özkan Geldi, Enes Bağdemir, Abdullah Şahin, Metin Emre Karaal (Nuri dakika 56), Ulaş Yılmaz (Emirhan dakika 70), Halil İbrahim Yazğılı, Muhammed Emin Bakan (Umut dakika 80), Onur Garip (Nizamettin dakika 70) ve İbrahim Zeytin 11'i ile çıktı.

Karşıyaka ise Haydar Yılmaz, Erdinç Çepeoğlu, Alpay Koldaş, Bilal Ceylan, Barış Sağır, Cenk Ahmet Alkılıç, Emre Keleşoğlu (Adem dakika 85), Hakan Erçelik (Sefa dakika 65), Berat Kalkan (Ferdi dakika 46, Emre dakika 75), Fatih Taşdelen (Enes dakika 64) ve Yasin Ozan'dan oluşan kadro ile sahaya çıktı.

Maçın gollerini Anadolu Üniversitesi'nden Onur (31. dakika penaltıdan), Umut (80. ve 90+8. dakikalarda) kaydederken, Karşıyaka'nın gollerini ise Yasin (28. dakika) ve Cenk (45+2. dakika) attı.

Maçta sarı kartlar ise Metin, Rıdvan (Anadolu Üniversitesi) ve Bilal, Cenk, Barış, Alpay (Karşıyaka) oyuncularına çıktı.

#TFF3Lig #Futbol #AnadoluÜniversitesi #Karşıyaka #MaçSonucu