-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Sinanpaşa Belediyesi, "Milli Ağaçlandırma Haftası" kapsamında fidan dikme etkinliği düzenledi. İlçe Kaymakamı Yaşar ARTAR, Cumhuriyet Savcısı Fatma Nur KATRAN, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve öğrenci kardeşlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar ve gençler, çevre ve doğa bilincini geliştirmenin önemine dikkat çekildi.
Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, etkinlikle ilgili görüşlerini paylaştı. Karaman, çocuklara ve gençlere çevre ve doğa bilincini aşılamak için bu gibi etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti ve çocukların bugün toprağa belki ilk fidanlarını diktiğini, ancak bu bilinci daima taşıyacaklarını ve yaşadıkları yerleri ağaçlandırarak doğanın en yakın dostu olacaklarını umduğunu ifade etti.
Sinanpaşa Belediyesi, toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlediği etkinlik ile geleceğin sağlıklı ve yeşil bir çevrede olmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Bu önemli etkinliğe destek verenlere teşekkürlerini ileten belediye, etkinliği daha fazla duyurmak için #MilliAğaçlandırmaGünü #11KasımMilliAğaçlandırmaGünü#GeleceğeNefesDünyayaNefes#TarımveOrmanBakanlığı#AfyonkarahisarValiliği#SinanpaşaKaymakamlığı#SinanpaşaBelediyesi etiketlerini kullanıyor.