-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türk Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (BTK), yüksek hızlı fiber internet bağlantılarının yaygınlaştırılması ve erişimin kalitesinin artırılması için yeni bir proje başlattı.

BTK'nın açıklamasına göre, "Genişbant Ülkem Türkiye" isimli proje kapsamında, Türkiye genelindeki tüm abonelere daha hızlı ve daha güvenli internet bağlantısı sağlanacak.

Projeyle birlikte, Türkiye genelinde fiber internet altyapısının yaygınlaştırılması hedefleniyor. Bunun yanı sıra, internet erişimindeki kalitenin ve hızının artırılması için çeşitli düzenlemeler yapılacak.

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin genişbant internet erişimi konusundaki hedeflerine ulaşması için çalışmalara devam edeceğiz. Bu projeyle birlikte, vatandaşlarımıza daha iyi bir internet deneyimi sunmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Projenin başlangıç aşamasında ise öncelikli olarak 81 il merkezi ve ilçe merkezleri hedef alınacak. Fiber internet altyapısının yaygınlaştırılmasının ardından, kırsal bölgelerde de çalışmaların yapılması planlanıyor.


#internet #fiberinternet #genişbant #btk